PiLY foorumiin liittyminen

Vapaata keskustelua lintuharrastuksen ulkopuolelta, foorumin säännöt kuitenkin muistaen.

Valvojat: Deattan, Jared, admin

JouniValiaho
Viestit: 2
Liittynyt: 08 Maalis 2015, 12:43

PiLY foorumiin liittyminen

Viesti Kirjoittaja JouniValiaho » 09 Maalis 2015, 17:57

Hei!

Sain yllättäen PILY-lista-yllapito@pily.fi lähettämän sähköpostin otsikolla Käyttäjätunnustesi uudelleenaktivointi "Pirkanmaan Lintutieteellinen Yhdistys" - http://www.arkisto-pily.fi/foorumi

Viesti vaikutti oudolta, koska en mielestäni ollut koskaan rekisteröitynyt foorumille. Viestissä oli käyttäjätunnukseni ja linkki kehtuksella "Ole hyvä ja klikkaa alapuolella olevaa linkkiä aktivoidaksesi tunnuksesi."

Aktivoin tunnukseni, mutta minulla ei ollut mitään aavistusta mikä on salasanani.
No, klikkasin oletko unohtanut salasanasi linkkiä ja sain uuden salanan.
Outoa oli, että foorumin sähköpostiini lähetettämä uusi salasana ei täyttänyt salasanalle asetettuja vaatimuksia eli siitä puuttui pienet kirjaimet kokonaan.
Tästä huolimatta se näytti silti kelpaavan.

admin
Site Admin
Viestit: 17
Liittynyt: 16 Helmi 2011, 15:36

Re: PiLY foorumiin liittyminen

Viesti Kirjoittaja admin » 09 Maalis 2015, 18:31

Moi!

Tässä kävi niin, että olit ilmeisesti Tapatalkin kautta onnistunut rekisteröitymään foorumille nimimerkillä. Tapatalk ei ole vielä virallisesti käytössä ( tulee seuraavassa isommassa päivityksessä), mutta foorumi näkyy kokeilun jäljiltä Tapatalkin listauksissa. Ja ylläpitäjälle oli käynyt moka :oops: , Tapalkin kautta sallittiin automaattinen rekisteröityminen, mikä tässä on ilmeisesti käynyt. Nyt se on estetty, eli vahinkoliittymisiä ei pitäisi tulla enää. Jos et ole käyttänyt Tapatalkia, laitatko postia tuohon ylläpito-osoitteeseen PILY-lista-yllapito@pily.fi, niin selvitetään mistä rekisteröityminen johtui.

Oletin rekisteröitymisesi tarkoituksella tehdyksi, ja korjasin nimimerkin foorumin sääntöjen mukaiseksi. Lähetin samalla tunnusten uudelleenaktivointipyynnön, jotta huomaisit muuttuneen käyttäjätunnuksen.

Täytyy katsoa tuota salasanan muodostusta tarkemmin, alustassa on ilmeisesti pieni virhe sen osalta.

JouniValiaho
Viestit: 2
Liittynyt: 08 Maalis 2015, 12:43

Re: PiLY foorumiin liittyminen

Viesti Kirjoittaja JouniValiaho » 09 Maalis 2015, 19:31

Kiitoksia nopeasta vastauksesta.

Juuri niin taisi käydä kuten kuvasitkin. Olen yrittänyt ottaa Tapatalkin uusinta versiota haltuuni ja lisäsin PiLY foorumin sinne.
En tiennytkään tapatalkin voivan yrittää automaattista rekisteröitymistä. Muuten tapatalk aikajana on ylivoimaisesti paras tapa seurata näiden foorumien keskusteluja.

Vastaa Viestiin