Sivu 1/1

Tiedote Lintuviestiin kirjoittaneille ja kuvanneille

Lähetetty: 12 Huhti 2014, 21:19
Kirjoittaja Tuija Palonen
Jos Lintuviestissä tai vanhoissa jäsentiedoitteissa on julkaistu juttujasi, kuviasi tai muuta materiaalia, johon sinulla on tekijänoikeus, tutustu
tähän.

PiLY on aikeissa julkaista Lintuviestin vanhat numerot (ja myös tulevat) sähköisessä muodossa, jotta mahdollisimman monilla olisi mahdollisuus päästä niiden sisältämään tietoon käsiksi. Sähköinen muoto on ulkoasultaan identtinen paperilehden kanssa, mutta laadultaan sellainen, ettei sitä voi käyttää uudelleenpainatukseen. Lisäksi kuvien ja tekstien kopiointi sähköisestä vedoksesta pyritään estämään teknisillä ratkaisuilla. Materiaalia ei luovuteta muualle ilman tekijänoikeuden omistajan lupaa.

Jos Lintuviestissä on julkaistu lähettämääsi materiaalia ennen numeroa 2/2013, toivomme että annat yhdistykselle luvan materiaalin sähköiseen uudelleenjulkaisuun, jolloin vanhat lehdet voidaan tuoda kaikkien saataville mahdollisimman kokonaisina. Voit antaa luvan tai kieltää materiaalin sähköisen julkaisun laittamalla vapaamuotoisen sähköpostin, josta käy ilmi koko nimesi ja se onko kyseessä luvan myöntämine vai kielto, osoitteeseen lintuviestiarkisto@pily.fi

Uusien (LV 2/2013 ja uudemmat) numeroiden osalta katsotaan, että materiaalin julkaisija on antanut luvan myös sähköiseen julkaisuun.

Kiitos etukäteen kaikille luvan antaneille!

Re: Tiedote Lintuviestiin kirjoittaneille ja kuvanneille

Lähetetty: 02 Huhti 2015, 11:28
Kirjoittaja Tuija Palonen
Lupien keräys on edistynyt, 1/3 Lintuviestiin kirjoittaneista ja kuvanneista on tavoitettu, ja kaikki ovat antaneet julkaisuluvan! :) Saadut luvat kattavat melkein 62 prosenttia kaikesta Lintuviestissä 40 vuoden aikana julkaistusta materiaalista, joten eli projekti etenee mukavasti, vaikka alkuun vaikuttikin epätoivoiselta: 40 vuotta, 412 tekijänoikeuden haltijaa ja 2300 artikkelia tai kuvaa. :shock: